Tuesday, 5 April 2011

My first try

hai dunia . hehehe . this is my first time saya buat blog . org cakap apa PERCUBAAN PERTAMA , kikiki . some people says buat blog ni best . ye ke ? rasa macam sama dgn twitter je . kan kan kan ? (merepek kejap) . dekat blog kita boleh express apa yg tak puas hati ke . share with those yg nak follow la kan . hehe . ramai org ckp kalau lelaki ada blog mesti jambu ... jambu ke ? haha . so buang la semua expectation yg tak betul tuh . hehe . kita semua kan da maju . langkah ke hadapan org ckp . huhuhu . sebenarnya saya pun tak tau apa saya tulis . betul ke ? kikiki . so kepada semua senior senior blogger , folllow la saya . saya janji akan follow korang . hehe . okay . cau :D

2 comments:

  1. yeaaaah ! 1st follower ! kena belanja nehh :P
    haha. btw. i pun baru jugak. sama sama belajar jomm :D

    ReplyDelete
  2. haha . orait . so you kena jadi cikgu I . sebab you da lama sikit .

    ReplyDelete